Træningsprogram - sværhedsgrad 1

18.01.2017

Introduktion

Sværhedsgrad 1 er for dig, som ikke er vant til at motionere eller træne. Der er i dette program derfor taget udgangspunkt i øvelser, som ikke kræver ret meget teknisk kunnen. Det er dog altid muligt for dig, at gå videre til sværhedgrad 2, hvis du føler at det er for let, eller du blot ønsker at udfordre dig selv yderligere.
Til alle øvelser er der udarbejdet videoer, som viser hvorledes de udføres, samt hvordan du kan moderere, hvis nogle øvelser kræver mere træning, før at du kan udføre dem korrekt. Videoerne finder du på Facebook.

Vi anbefaler at du gennemfører dette træningsprogram ca. 3 gange om ugen for at opnå en god effekt. Du tager dog ikke skade af at gøre det flere gange.
Sværhedsgrad 1 består af tre forskellige set, som bliver forklaret nedenfor. Sørg for at holde 1 til 2 minutters pause mellem hvert set.

Programmet

1. set - 3 runder á 5 øvelser (9 minutter)

 Hver af nedenstående øvelser udføres 30 sekunder uden pause imellem. Efter hver runde holdes 1 minuts pause, før næste runde sættes igang. Du skal gennemføre 3 runder i alt.
 
30 sekunder Squats
30 sekunder Push-up på knæ
30 sekunder Mountain Climber
30 sekunder Sit-Ups
30 sekunder Lunges
 

2. set – Squat TABATA 8 runder (4 minutter)

Én TABATA-runde består af 20 sekunders øvelse efterfulgt af 10 sekunders pause. 
I dette tilfælde laver du altså 20 sekunder squats, holder pause i 10 sekunder, hvorefter næste runde startes. 
 

3. set – On the Minute (6 minutter)

En runde ”On the Minute” består af en række øvelser, som skal gennemføres indenfor ét minut. Når du at gennemføre alle øvelser på 45 sekunder, har du 15 sekunders pause, før runden skal gentages. Når du ikke at blive færdig med alle øvelser, før minuttet er gået, starter du blot forfra på øvelserne. Skær eventuelt ned på antallet af gentagelser, hvis du er alt for langt fra at nå det. Denne ”On the Minute” varer 6 minutter, hvilket betyder at nedenstående runde øvelser, skal gennemgåes 6 gange.
 
5 Modereret Burpee
5 Squats
10 Sitting Twist
10 Step-Up
 

Rigtig god træning!

Indholdet er udformet af DitVægttab - det er ikke tilladt at kopiere indholdet uden tilladelse.