Mariagerfjord På Vægten 2017

07.12.2016

Mariagerfjord På Vægten er et sundhedstiltag til borgerne, der udbydes af 11 idrætshaller i Mariagerfjord Kommune.

Formålet er at skabe sunde vaner, styrke fællesskaber og gøre mennesker glade. Vi øger energiniveauet og skaber højere effektivitet. Sundhed og velvære er i fokus og ved at give dig de rette værktøjer til forløbet, kan du se frem til at blive en sundere og lettere udgave af dig selv.

Vi taber os sammen

Vi taber os sammen! Det er både sjovere og lettere, når man gør det i fællesskab. Projektet er bygget op som en konkurrence, der på en anderledes måde engagerer dig og dine holdkammerater i at blive sundere og mere aktive i hverdagen. Konkurrencen varer 8 uger og I er inddelt i hold på 2-5 personer. Alle hold, der deltager, har vundet en sundere hverdag - men det hold, hvis indeks er faldet mest, vinder konkurrencen. Alle kan være med og alle starter på indeks 100.

Tilmelding

Hvert hold skal have en holdkaptajn. Det er holdkaptajnen, der skal oprette holdet på hjemmesiden og derefter indtaste de andre deltagere på holdet. Holdkaptajnen vil efterfølgende modtage en mail omkring betaling. Først når betalingen er gennemført er holdet tilmeldt konkurrencen.
Alle deltagere inklusiv holdkaptajnen kan kun være på et hold.

 

Det får du...

Som deltager i forløbet, har vi samlet en række fordele til dig, der kan være med til at give dig sundere vaner og motivation til vægttabet.
Se nogle af dem nedenfor her...

Fri træning

I alle 11 idrætshaller vil der være gratis træning til dig. Det kan både være holdtræning, 
svømning og træning i et motionscenter. Du vil ved indvejningen modtage et deltagerkort, som du skal fremvise, når du skal træne.

Kost- & træningsplan

Firmaet ’Dit vægttab’ har udviklet skræddersyet kost- og træningsplan til forløbet. Kostplanen 
tager udgangspunkt i sund og spændende mad, der kan hjælpe dig godt på vej med et vægttab. Træningsplanen fokuserer på hjemmetræning, som du kan kombinere med træningen i hallerne.

Rabatordninger

Vi har indsamlet en masse lækre rabbatter til dig fra virksomheder, der sælger varer, der kan gavne dit vægttab. Rabatordningerne kan du finde på hjemmesiden fra d. 8. jan.

Fedtmåling

Op til indvejning, midtvejsvejning og udvejning har du mulighed for at tilmelde dig fedtmåling, så du, udover at blive veje, også vil få målt din fedtprocent. Begivenhederne vil komme frem her på hjemmesiden, hvorfra du skal tilmelde dig.