Kostplanens udgangspunkt

29.11.2016

I samarbejde med virksomheden Dit Vægttab vil du fra 8. januar få adgang til en kostplan, der er specielt udviklet til Mariagerfjord på Vægten. 

'Dit Vægttab' har erfaring med vægttabsforløb og vejleder til daglig indenfor kost, træning og sundhed ud fra visionen; et realistisk syn på sundhed.

"Det vigtigste element i et vægttabsforløb er, i vores øjne, forståelse og viden om kost og træning. Når denne er på plads, har du de bedste forudsætninger for, at træffe de rigtige beslutninger i forbindelse med dit vægttab. Vi ser ofte slankekure idag som dikterende programmer, som fortæller dig, hvad du skal og ikke skal. Det er et problem! Vi vil lære dig, hvorfor og hvordan du kan gøre, så du netop får forståelsen og dermed de bedste vilkår for at opretholde vægttabet.

Sundhed idag er ved at være taget til et så ekstremt niveau på nogle fronter, at det kan være svært at følge med, og endnu svære at vide om det i det hele taget er “sundhed”. Vi ser sundhed som en tre-deling mellem fysisk,- mental- og social sundhed, hvor den ene ikke kan stå alene." Dit Vægttab.

Seneste indlæg